Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Jugar per la Marató 2022

Para consultar la información en castellano, haz clic aquí

Tornem a acomiadar un any més amb la nostra contribució a la Marató de TV3: les Jugar per la Marató!

La cita serà el proper diumenge 18 de desembre, de 10h del matí a 22h de la nit, a la Lleialtat Santsenca (carrer d’Olzinelles, 31, 08014 Barcelona). L’entrada són 3 euros i tot els beneficis es destinaran a la Marató de TV3, aquest any dedicat a la salut cardiovascular.

I què farem en aquestes jornades? Moltes coses! Jocs de rol, ludoteca de jocs de taula, rol en viu… I les nostres tradicionals rifes!

Batega amb nosaltres per la Marató!

Activitats

A continuació teniu la programació d’activitats que tindrem durant el Jugar per la Marató. Si voleu assistir tant si veniu a jugar com si ho feu d’acompanyants, heu d’emplenar el formulari per tal de reservar plaça. En el cas de les partides de rol i rols en viu cal realitzar la inscripció amb antelació, o potser us quedeu sense plaça!

Migdia i vespre: Rifa del Jugar per la Marató

Com ja és tradicional, durant les jornades podeu adquirir les paperetes per a participar a la rifa solidària del Jugar per la Marató. La rifa del migdia serà a les 14h, i la del vespre a les 21h. Tot allò que es recapti es destinarà a la Marató de TV3.

Tot el dia: Ludoteca

Tindreu a la vostra disposició la ludoteca amb jocs de taula per a totes les edats i gustos. Des de les 10h del matí fins a les 20:30h del vespre, us esperem a la planta principal de la Lleialtat per a jugar amb vosaltres.

Serà necessària la inscripció prèvia per a accedir al recinte de joc, tot i què es pot realitzar en el lloc com a mètode de registre.

Tot el dia: Jocs de rol (de taula i rol en viu)

Al llarg de la jornada, us oferirem un grapat de partides de rol distribuïdes en dos torns: matí de 10h a 14h i tarda de 16h a 21h. Podeu consultar la informació de les partides fent clic a cada torn:

A més a més, també tenim algunes partides de rol infantils. Consulteu-les aquí:

Mesures Covid

Tot i ser una jornada presencial, us recordem què encara estem en pandèmia per la qual cosa caldrà prendre les mesures següents:

 • Inscripció obligatòria, tant per a les persones jugadores com per a les acompanyants.
 • Ús de mascareta a discreció de cada participant, tot i què des de l’organització de l’esdeveniment recomanem el seu ús a l’interior de tot el recinte.
 • Obligatori mantenir les distàncies de seguretat.
 • Obligatori l’ús de gel hidroalcohòlic (en trobareu a totes les taules).
 • Es recomana preservar en la mesura del possible els grups bombolla.
 • Es recomana venir amb la pauta de vacunació completa.

En cas de trobar-se malament, l’organització demana a la persona que no assisteixi a l’activitat i avisi per correu electrònic a jornadessn@gmail.com per tal d’alliberar la seva plaça. La inscripció a les activitats implica l’acceptació de totes aquestes mesures de seguretat. El seu incompliment suposarà l’expulsió immediata de la persona de l’activitat.

Per a qualsevol dubte posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic jornadessn@gmail.com.

Entitats col·laboradores i patrocinadors


Versión en castellano

Volvemos a despedir un año con nuestra contribución a la Marató de TV3: ¡las Jugar per la Marató!

La cita será el domingo 18 de diciembre, de 10h de la mañana a 22h de la noche, en la Lleialtat Santsenca (calle de Olzinelles, 31, 08014 Barcelona). La entrada son 3 euros y todos los beneficios se destinarán a la Marató de TV3, este año dedicado a la salud cardiovascular.

¿Y qué haremos en estas jornadas? ¡Muchas cosas! Juegos de rol, ludoteca con juegos de mesa, rol en vivo… ¡Y nuestras tradicionales rifas!

¡Late con nosotras por la Marató!

Actividades

A continuación tenéis la programación de actividades que tendremos durante el Jugar per la Marató. Si queréis asistir, tanto si venís a jugar como si lo hacéis de acompañantes, tenéis que rellenar el formulario para reservar plaza. En el caso de las partidas de rol y roles en vivo es necesario realizar la inscripción con antelación, ¡o puede que os quedéis sin plaza!

Mediodía y tarde: Rifa del Jugar per la Marató

Como ya es tradicional, durante las jornadas podéis adquirir los boletos para participar en la rifa solidaria del Jugar per la Marató. La rifa del mediodía será a las 14h, y la de la tarde a las 21h. Todo lo que se recaude se destinará a la Marató de TV3.

Todo el día: Ludoteca

Tendréis a vuestra disposición la ludoteca con juegos de mesa para todas las edades y gustos. Desde las 10h de la mañana hasta las 20:30h de la tarde, os esperamos en la planta baja de la Lleialtat para jugar con vosotras.

Será necesaria la inscripción previa para acceder al recinto de juego, aunque se puede realizar en el sitio como método de registro.

Todo el día: Juegos de rol (de mesa y rol en vivo)

A lo largo de la jornada, os ofreceremos un puñado de partidas de rol distribuidas en dos turnos: mañana de 10h a 14h y tarde de 16h a 21h. Podéis consultar la información de las partidas haciendo clic en cada turno:

Además, también tenemos algunas partidas de rol infantiles. Consultadlas aquí:

Medidas Covid

Aunque sea una jornada presencial, os recordamos que aún estamos en pandemia por lo que es necesario tomar las medidas siguientes:

 • Inscripción obligatoria, tanto para a las personas jugadoras como para las acompañantes.
 • Uso de mascarilla a discreción de cada participante, aunque desde la organización del evento recomendamos su uso en el interior de todo el recinto.
 • Obligatorio mantener las distancias de seguridad.
 • Obligatorio el uso de gel hidroalcoholico (lo encontraréis en todas las mesas).
 • Se recomienda preservar en la medida de lo posible los grupos burbuja.
 • Se recomienda venir con la pauta de vacunación completa.

En caso de encontrarse mal, la organización pide a la persona que no asista a la actividad y avise por correo electrónico a jornadessn@gmail.com para liberar su plaza. La inscripción a las actividades implica la aceptación de todas estas medidas de seguridad. Su incumplimiento supondrá la expulsión inmediata de la personas de la actividad.

Para qualquier duda, ponte en contacto con nosotras a través del correo electrónico jornadessn@gmail.com.

Entidades colaboradoras y patrocinadores

Colaboran en las jornadas…

Patrocinan las jornadas…

A WordPress.com Website.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: