Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Dones en Peu de Rol 2023

Para consultar la información en castellano, haz clic aquí

La primera jornada de l’any de Sants-Niggurath ja està a tocar! Dones en Peu de Rol torna un any més per a commemorar el dia de la Dona i en la qual totes les partides de rol estan dirigides per dones.

La cita serà el dissabte 11 de març a la Lleialtat Santsenca (carrer d’Olzinelles, 31, Barcelona) en horari nocturn amb obertura de portes a les 17h de la tarda i tancament a les 6h del matí (hi haurà un petit descans de 21h a 22h).

Feu una ullada a les partides de rol que tenim preparades:

A més a més, durant tota la jornada tindreu a la vostra disposició la ludoteca de l’associació amb jocs de taula per a tots els gustos.

Podeu inscriure-us ja, tant a rol com a la ludoteca, emplenant el següent formulari:

Important: La inscripció a les partides de rol s’ha de realitzar obligatòriament abans de l’esdeveniment per a reservar plaça. La inscripció a la ludoteca es pot realitzar el mateix dia al lloc.

Mesures Covid

Tot i ser una jornada presencial, us recordem què encara estem en pandèmia per la qual cosa caldrà prendre les mesures següents:

 • Inscripció obligatòria, tant per a les persones jugadores com per a les acompanyants.
 • Ús de mascareta a discreció de cada participant, tot i què des de l’organització de l’esdeveniment recomanem el seu ús a l’interior de tot el recinte.
 • Obligatori mantenir les distàncies de seguretat.
 • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic (en trobareu a totes les taules).
 • Es recomana preservar en la mesura del possible els grups bombolla.
 • Es recomana venir amb la pauta de vacunació completa.

En cas de trobar-se malament, l’organització demana a la persona que no assisteixi a l’activitat i avisi per correu electrònic a jornadessn@gmail.com per tal d’alliberar la seva plaça. La inscripció a les activitats implica l’acceptació de totes aquestes mesures de seguretat. El seu incompliment suposarà l’expulsió immediata de la persona de l’activitat.


Versión en castellano

¡La primera jornada del año de Sants-Niggurath ya está a la vuelta de la esquina! Dones en Peu de Rol vuelve un año más para conmemorar el día de la Mujer y donde todas las partidas de rol están dirigidas por mujeres.

La cita será el sábado 11 de marzo en la Lleialtat Santsenca (calle de Olzinelles, 31, Barcelona) en horario nocturno con obertura de puertas a las 17h de la tarde y cierre a las 6h de la mañana (habrá un pequeño descanso de 21h a 22h).

Echadle un ojo a las partidas de rol que tenemos preparadas:

Además, durante la jornada tendréis a vuestra disposición la ludoteca de la asociación con juegos de mesa para todos los gustos.

Podéis inscriviros ya, tanto a rol como a la ludoteca, rellenando el siguiente formulario:

Importante: La inscripción a las partidas de rol se ha de realitzar obligatoriamente antes del evento para reservar plaza. La inscripción a la ludoteca se puede realizar el mismo día en el sitio.

Medidas Covid

A pesar de ser una jornada presencial, os recordamos que aún estamos en pandemia por lo que se han de tomar las medidas siguientes:

 • Inscripción obligatòria, tanto para las personas jugadoras como para las acompañantes.
 • Úso de mascarilla a discreción de cada participante, aunque desde la organización del evento recomendamos su uso en el interior de todo el recinto.
 • Obligatorio mantener las distancias de seguridad.
 • Se recomienda el uso de gel hidroalcohólico (lo encontraréis en todas las mesas).
 • Se recomienda preservar en la medida de lo posible los grupos burbuja.
 • Se recomienda venir con la pauta de vacunación completa.

En caso de encontrarse mal, la organización pide a la persona que no asista a la actividad y que avise por correo electrónico a jornadessn@gmail.com para liberar su plaza. La inscripción a las actividades implica la acceptación de todas estas medidas de seguridad. Su incomplimiento supondrá la expulsión immediata de la persona de la actividad.

Colaboran en las jornadas…

Club Dau del Diable

A WordPress.com Website.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: