Dones en Peu de Rol 2022

Para consultar la información en castellano, haz clic aquí

Tornem a la càrrega i, si les possibles restriccions sanitàries no ho impedeixen, al març continuem amb la nostra activitat rolera presencial per a aquest 2022 amb les nostres jornades especials per a conmemorar el dia de la Dona Treballadora. I què fa especial a Dones en peu de Rol? Doncs que totes les partides estan dirigides per dones!

Així que reserveu-vos la data: el 12 de març a la Lleialtat Santsenca (carrer d’Olzinelles, 31, Barcelona). Però això no és tot, perquè tornem a horari nocturn amb obertura de portes a les 17h de la tarda i tancament a les 6h del matí (hi haurà un petit descans de 21h a 22h).

Feu una ullada a les partides de rol que tenim preparades:

A més a més, durant tota la jornada tindreu a la vostra disposició la ludoteca de l’associació amb jocs de taula per a tots els gustos.

Per a apuntar-vos tant a les partides de rol com per a la ludoteca, empleneu el següent formulari:

Mesures Covid

Tot i ser una jornada presencial, us recordem què encara estem en pandèmia per la qual cosa caldrà prendre les mesures següents:

 • Aforament reduït
 • Inscripció obligatòria, tant per als jugadors i jugadores com per als acompanyants
 • Mascareta col·locada adequadament (ha de tapar el nas i la boca completament; ni per sota del nas ni a la barbeta), i obligatòria en tot el recinte
 • Obligatori mantenir les distàncies de seguretat
 • Obligatori l’ús de gel hidroalcohòlic (en trobareu a totes les taules)
 • Es recomana preservar en la mesura del possible els grups bombolla

A l’entrada es prendrà la temperatura de totes les persones assistents. Es recomana venir amb la pauta de vacunació completa. En cas de trobar-se malament, l’organització demana a la persona que no assisteixi a l’activitat i avisi per correu electrònic a jornadessn@gmail.com per tal d’alliberar la seva plaça.

La inscripció a les activitats de la jornada implica l’acceptació de totes aquestes mesures de seguretat. L’incompliment d’alguna d’elles suposarà l’expulsió immediata de la persona de l’activitat.

Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic
jornadessn@gmail.com.

Col·laboren en les jornades…

Versión en castellano

Volvemos a la carga y, si las posibles restricciones sanitarias no lo impiden, en marzo continuamos con nuestra actividad rolera presencial para este 2022 con nuestras jornadas especiales para conmemorar el día de la Mujer Trabajadora. ¿Y qué hace especial a Dones en peu de Rol? ¡Pues que todas las partidas están dirigidas por mujeres!

Así que reservaos la fecha: el 12 de marzo en la Lleialtat Santsenca (callede Olzinelles, 31, Barcelona). Pero eso no es todo, porque volvemos al horario nocturno con la apertura de puestas a las 17h de la tarde y cierre a las 6 de la mañana (habrá un pequeño descanso de 21h a 22h).

Echadle un ojo a las partidas de rol que tenemos preparadas:

Además, durante la jornada tendréis a vuestra disposición la ludoteca de la asociación con juegos de mesa para todos los gustos.

Para apuntaros tanto a las partidas de rol como a la ludoteca, rellenad el siguiente formulario:

Medidas Covid

Aunque sea una jornada presencial, os recordamos que aún estamos en pandemia por lo que es necesario tomar las medidas siguientes:

 • Aforo reducido
 • Inscripción obligatoria, tanto para los jugadores y jugadoras como para los acompañantes
 • Mascarilla colocada adecuadamente (debe tapar nariz y boca completamente; ni por debajo de la nariz ni en la barbilla), y obligatoria en todo el recinto
 • Obligatorio mantener la distancia de seguridad
 • Obligatorio el uso de gel hidroalcohólico (lo encontraréis en todas las mesas)
 • Se recomienda preservar en la medida de lo posible los grupos burbuja

En la entrada se tomará la temperatura de todas las personas asistentes. Se recomienda venir con la pauta de vacunación completa. En caso de encontrarse mal, la organización pide a la persona que no asista a la actividad y avise por correo electrónico a jornadessn@gmail.com para poder liberar su plaza.

La inscripción a las activitades de la jornada implica la aceptación de todas estas medidas de seguridad. El incumplimiento de alguna de ella supondrá la expulsión immediata de la persona de la actividad.

Para cualquier duda contacta con nosotras a través del correo electrónico
jornadessn@gmail.com.

Colaboran en las jornadas…

A WordPress.com Website.

Up ↑

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: